Netteler Net+ Prepaid MasterCard kartica


Nakon sto ste zatrazili karticu, kartica ce biti poslata u roku od 21 dana. Proces izdavanja kartice mozete pratiti na Neteller racunu. Kada kartica bude poslata na Neteller racunu pojavice se obavestenje i nacin kako cete aktivirati vasu karticu. Uz karticu stize vam i PIN kod koji cete koristiti kod placanja u prodavnicama ili podizanja novca sa ATM-a.
Kartica je vezana za racun i mozete potrositi onoliko novca koliko imate na Neteller racunu. Karticu mozete koristiti svuda gde je istaknut znak mastercard-a. Provizije za podizanje novca na bankomatu i kupovinu mozete videti u sledecoj tabeli:
Sportske Vesti
SMS Pretplata

*** www.smstipovi.net i priredjivac ovog servisa nisu odgovorni za eventualne gubitke, vec se preporucuje da se ovaj SMS servis koristi iskljucivo kao pomoc pri odabiru opklade.
Za sve one koji nisu u mogucnosti da dobiju naše parove putem SMS-a, spremili smo mesecnu pretplatu. Placanje se vrši preko Moneybookers naloga, Pay Pall-a, Neteller naloga ili putem Western Union-a. Cena mesecne pretplate je 25,00 eura ili 2500,00 dinara. Zahteve možete slati putem naše kontakt stranice.
Neteller omogucuje svojim korisnicima uplate i isplate kod gotovo svih internet kladionica, kasina, pokera itd. Neteller je slican servis za placanje na internetu kao sto su Skrill i PayPal, a od skora su uvrstili Srbiju i Hrvatsku u listu za izdavanje prepaid mastercard kartice koja je vezana za Neteller racun. Od ranije su to mogli samo Slovenija i Crna Gora. Od zemalja regiona jediono za Bosnu i Hercegovinu ne izdaju mastercard, racun se moze otvoriti ali ne salju karticu.
Otvaranje Neteller racuna

Kliknite ovde i besplatno otvorite Netteler racun

Otvaranje Neteller racuna je sasvim jednostavno. Na Neteller sajtu kliknete SIGN UP i ispunite formular. Podaci koje upisujete moraju biti tacni, narocito obratite paznju na 3 pitanja koja morate zapamtiti i zapisati.
Nakon sto ste se registrovali mozete se ulogovati na vas Neteller racun. U levom gornjem uglu ce stajati vase ime i pored da je racun neverifikovan. Da bi mogli zatraziti Net+ Prepaid MasterCard karticu morate verifikovati Neteller racun.
Proces verifikacije u 2 koraka bice prikazan na vasem Neteller racunu.

Za verifikaciju ce biti potrebno uraditi upload uslikanog ili skeniranog dokumenata. Bilo koji dokument sa slikom, licna karta, pasos ili vozacka dozvola ce biti dovoljni. Nakon nekoliko sati posle slanja dokumenta, dobicete potvrdu da je vas racun verifikovan. Verifikacija se moze izvrsiti i putem telefona. Sluzbenici iz Neteller-a vas pozivaju i na Srpskom jeziku vam postave par pitanja pomocu kojih vam potvrde indentitet a samim tim vam i verifikuju nalog.
Koliko Netteler naplacuje koriscenje netteler usluga:
        Registracija: besplatno
        Izdavanje Net+ Prepaid MasterCard kartice: 10 eura
        Uplata novca iz banke na Neteller racun : Zavisi od banke
        Uplata novca putem kartica na Neteller racun : 1,75%
        Uplata novca putem Paysafecarda na Neteller racun : Besplatno
        Uplata novca putem Nettelera na racun online kladionica : Besplatno
        Uplata novca sa online kladionica na Netteler racun : Besplatno
        Podizanje novca na bankomatu Net+ Prepaid MasterCard karticom : 4 eura + 2.95%

Sta sve pruža Neteller racun:
        Uplatu novca na Neteller racun
        Isplatu novca sa Neteller racuna
        Slanje novca sa Neteller racuna na drugi Neteller racun
        Uplatu i isplatu novca na Internet kladionice, internet kasina i poker
        Placanje robe i usluga na intenetu s Neteller racuna
        Placanje robe i usluge sa Net+ Prepaid MasterCard karticom, te mogucnost podizanja gotovine sa ATM-ova sirom sveta.
   
Opcije za uplatu na Neteller racun:
18+ Gamble Responsibly
Website-Dizajn  ©  Copyright 2012